Underbara Bar

18 år 17:00-01:00 0:-


Underbara Bar - om

Underbara Bar ligger i stadsdelen Södermalm (Stockholm) och har 18-årsgräns. Underbara Bar skriver följande på sin egna hemsida: "I en gammal biograf har vi skapat en miljö där vi hoppas att alla ska känna sig välkomna och avslapp-nade. En plats där vardagsrum möter storstadsbar. Hos oss finns du lugnet uppkrupen i en soffa eller tempot i stora baren.". Underbara Bar har stängt på Söndagar. . Öppettider för Underbara Bar är 17:00-01:00. Notera att avvikande öppettider, inträdesavgifter och åldersgränser kan förekomma under t ex jul, nyår, midsommar, valborg, pingst, påsk, mm. Kontakta Underbara Bar för mer info.Underbara Bar - Alternativ

Hitta fler uteställen med (upp till) 18-årsgräns, fler uteställen i Södermalm eller alla uteställen med (upp till) 18-årsgräns i stadsdelen Södermalm.


Snabbfakta

Öppettider: 17:00-01:00
Åldersgräns: 18 år
Inträdesavgift: 0:-

Kontaktuppgifter

Östgötagatan 33
Södermalm, Stockholm
Tel: Se här >>


Om Södermalm

Södermalm, eller söder, som det även kallas, ligger i Stockholms innerstad och slutar vid Slussen. Den kanske mest kända gatan på södermalm, söder, är förmodligen Götgatan, där många krogar, restauranger och uteställen ligger. Några andra kända gator/områden på söder är Hornsgatan, medborgarplatsen, och Mariatorget.

Söders högsta byggnad, och något av ett centrum i stadsdelen, är den såkallade Skrapan. När det gäller krogbesök är ett mycket populärt område på sommaren och våren Medborgarplatsen, där många krogar och restauranger öppnar sina uteplatser.

Karta till Östgötagatan 33 (Södermalm)


Tyck till om Underbara Bar

Om du har varit på Underbara Bar vill vi (och andra besökare) väldigt gärna veta
vad du tycker! Hur blev du behandlad i dörren? Hur var stämningen? Hade
du kul? Dela med dig - oavsett om du är positiv eller inte.

Jennifer
18 Okt 2012, 13:22
Om man som jag, föredrar mer mysiga ställen framför trendigt snygga så är Bara Bistro Bar ett väldigt charmigt ställe.

Att komma in här känns lite som att komma till en plats där man glömmer bort tiden. Alltid så pass nedsläckt att man ramlar in en egen liten värld där diskussionerna aldrig behöver ta slut, om man inte aktivt tvingar dom.

Inredningen är mörkt trä och överallt hänger det fina små
klängrosor. Med en charmig och rustik inredning blir det dessutom extra mysigt att hänga här alla dagar i veckan.

Bara Bistro Bar har en inbjudande känsla. Alltfrån goda ostar till starka, kryddiga korvar och
delikatessgrönsaker.
På menyn kan du annars hitta det mesta, från skomakarlåda,
till vegetarisk plankstek och
oxfiléstubbe.

Maten är riktigt god och väl tillagad och stämningen är väldigt trevlig. Baren erbjuder massor av ölsorter som tex rökig öl och om du inte hittar något du är sugen på hjälper gärna bartendern till att fixa något.

Ett riktigt grymt ställe som
dessvärre är lätt att missa utifrån.

// Jennifer O
Paola
21 Sep 2012, 05:12
Hej!Det de4r e4r se5 jobbigt.MEN, det kan bli bra. Min Cane Corso hane Texas blev skdaad ff6rra hf6sten. Be5da korsbanden konstaterades vara av. De5 var Texas 2 e5r.Ne4r vi var hos ff6rsta veterine4ren, som ste4llde diagnosen, se5 bad jag om ett rakt och e4rligt svar. Han var e4rlig, precis som jag bad om: Hade det varit min hund se5 hade jag avlivat den. Men det ge5r att operera. Med en ne5got groggy hund som hela tiden viftade pe5 svansen tog jag mig storgre5tande ut till bilen igen.Ne4r jag kom hem, och han var piggare, se5 tittade jag pe5 honom och te4nkte: Fan heller! En se5 levnadsglad hund kan man inte bara ge upp hoppet om. Se5 jag ringde ve5r vanliga vette, Per Josefsson i Vesslarp. Ne4r jag ff6rklarat mitt e4rende se5 blev svaret: Det fixar vi! Ff6rsta operationen skedde den 19:e november 2010, och operation nr 2 den 11:e februari 2011 (de5 tog man e4ven bort menisken eftersom den var ff6rstf6rd).Pelle, som veterine4ren kallas, anve4nder sig av en gammal metod de4r han anve4nder en muskelhinna och skapar ett nytt korsband.Allt har fungerat ve4ldigt bra. Enda bakslaget, om man nu ska kalla det ff6r det, e4r att andra se5ret hade lite sve5rt att le4ka eftersom det le4kte ut ledve4tska. Men en tf6mning av se5ret, ff6rle4ngd antibiotikakur och saken var ur ve4rlden.Vi bantade ner honom en hel del ockse5, ff6r att han skulle vara le4ttare och belasta ff6rst det trasiga benet mindre, och sedan det opererade.Sedan e4r det ju se5 de4r kul att koppelrasta en glad 2 e5ring i tre4dge5rden i 9 me5nader. Men det var det absolut ve4rt.Med denna operationsformen kommer hunden ige5ng fort, Texas bf6rjade se5 sme5tt stf6da pe5 tassen andra, tredje dagen. Pelles erfarenhet e4r att ju tyngre hund, ju fortare bf6rjar hunden anve4nda tassen, och musklar sig fortare. Je4mff6relsen gf6r jag med de hundar som opererat in titanband.Se5ret e4r inte se5 stort, och ligger pe5 utsidan av le5ret iste4llet ff6r fram pe5, de4r det har sve5rt att le4ka.Ff6r en me5nad sedan ungefe4r se5 tre4ffade vi en tjej som jobbar pe5 en veterine4rklinik. Hon trodde oss knappt ne4r vi bere4ttade att det var ett e5r sedan ff6rsta operationen. Inte ff6rre4n vi visade e4rret se5 trodde hon oss. Visst, han kan inte ta i som ff6rr, och vi e4r ve4l lite sche5piga. Men vi har en hel, levande hund som inte har ont. Lycka till!
*Namn:
*Email:
meddela mig om nya kommentarer på denna sida
göm min email
*Text:
 

Vänta upp till 30 sekunder på att kommentaren ska publiceras (efter att du tryckt på knappen ovan.)