Torget

18 år 16:00-01:00 0:-


Torget - om

Torget ligger i stadsdelen Gamla stan (Stockholm) och har 18-årsgräns. Trevlig personal och härlig miljö. Gaybar med bra drag på kvällarna. Populärt för afterwork. Öppet alla dagar fram till klockan 01:00. . Öppettider för Torget är 16:00-01:00. Notera att avvikande öppettider, inträdesavgifter och åldersgränser kan förekomma under t ex jul, nyår, midsommar, valborg, pingst, påsk, mm. Kontakta Torget för mer info.Torget - Alternativ

Hitta fler uteställen med (upp till) 18-årsgräns, fler uteställen i Gamla stan eller alla uteställen med (upp till) 18-årsgräns i stadsdelen Gamla stan.


Snabbfakta

Öppettider: 16:00-01:00
Åldersgräns: 18 år
Inträdesavgift: 0:-

Kontaktuppgifter

Mälartorget 13
Gamla stan, Stockholm
Tel: Se här >>


Om Gamla Stan

Gamla stan ligger I stadsdelen Södermalm och är en av stockholms mindre stadsdelar. Ett mycket populärt område för turister pga. de gamla byggnaderna och de många caféerna, restaurangerna och turistbutikerna.

Här finns även ett flertal lite mindre krogar och gott om restauranger. Det bor endast 3,000 personer i Gamla Stan. Ett väldigt trevligt område för en lite lugnare utgång, främst på sommaren, då uteserveringarna besökt av människor från hela världen.

Karta till Mälartorget 13 (Gamla stan)


Tyck till om Torget

Om du har varit på Torget vill vi (och andra besökare) väldigt gärna veta
vad du tycker! Hur blev du behandlad i dörren? Hur var stämningen? Hade
du kul? Dela med dig - oavsett om du är positiv eller inte.

Derry
18 Sep 2012, 14:49
Var och tittade pe5 en le4genhet pe5 Sje4lage5rdsgatan ne4r vi uppte4ckte detta fina cafe9. Synd bara att ni vrkear satsa se5 mycket pe5 barnfamiljerna som tyve4rr omf6jliggf6r en tyst och lugn fikastund. Barnfri hf6rna kanske?
*Namn:
*Email:
meddela mig om nya kommentarer på denna sida
göm min email
*Text:
 

Vänta upp till 30 sekunder på att kommentaren ska publiceras (efter att du tryckt på knappen ovan.)