Sodra Bar

20 år 19:00-02:00 40:-


Sodra Bar - om

Sodra Bar ligger i stadsdelen Södermalm (Stockholm) och har 20-årsgräns. Skönt orientaliskt dansgolv i Södra Teaterns lokaler. Öppettider för Sodra Bar är 19:00-02:00. Notera att avvikande öppettider, inträdesavgifter och åldersgränser kan förekomma under t ex jul, nyår, midsommar, valborg, pingst, påsk, mm. Kontakta Sodra Bar för mer info.Sodra Bar - Alternativ

Hitta fler uteställen med (upp till) 20-årsgräns, fler uteställen i Södermalm eller alla uteställen med (upp till) 20-årsgräns i stadsdelen Södermalm.


Snabbfakta

Öppettider: 19:00-02:00
Åldersgräns: 20 år
Inträdesavgift: 40:-

Kontaktuppgifter

Mosebacke torg 3
Södermalm, Stockholm
Tel: Se här >>


Om Södermalm

Södermalm, eller söder, som det även kallas, ligger i Stockholms innerstad och slutar vid Slussen. Den kanske mest kända gatan på södermalm, söder, är förmodligen Götgatan, där många krogar, restauranger och uteställen ligger. Några andra kända gator/områden på söder är Hornsgatan, medborgarplatsen, och Mariatorget.

Söders högsta byggnad, och något av ett centrum i stadsdelen, är den såkallade Skrapan. När det gäller krogbesök är ett mycket populärt område på sommaren och våren Medborgarplatsen, där många krogar och restauranger öppnar sina uteplatser.

Karta till Mosebacke torg 3 (Södermalm)


Tyck till om Sodra Bar

Om du har varit på Sodra Bar vill vi (och andra besökare) väldigt gärna veta
vad du tycker! Hur blev du behandlad i dörren? Hur var stämningen? Hade
du kul? Dela med dig - oavsett om du är positiv eller inte.

Mada
21 Sep 2012, 05:58
Jag e4r inget big fan av progressiv musik och tyctke inte heller att denna le5t passade in bland mina smakpreferenser i vad jag gillar, men jag tycker den e4r skickligt gjord och bilden som e4r publicerad med videon gf6r genast upphov till analyser och tankar kring det som spelas. Sammankopplingen mellan projektets namn och innehe5ll och ff6rklaringen till detta e4r i det ne4rmaste klockren. Se5 e4ven om musiken inte e4r ljuv i mina f6ron se5 e4r projektet gle4nsande. Kanske lite djupt jag vet, men kulturanalytikerstudenter e4r nog lite se5dana-jag ockse5
Soe
18 Sep 2012, 19:19
Svar;Ja, hmm jag fe5r kika pe5 det! Kanske finns ne5got som verkar itnsersant, som e4r billigt/gratis? Ff6r jag ke4nner inte ff6r att le4gga stora pengar pe5 se5nt nu ne4r jag behf6ver ha se5 mycket som mf6jligt inff6r USA..
*Namn:
*Email:
meddela mig om nya kommentarer på denna sida
göm min email
*Text:
 

Vänta upp till 30 sekunder på att kommentaren ska publiceras (efter att du tryckt på knappen ovan.)