Skeppsbar

18 år 19:00-03:00 0:-


Skeppsbar - om

Skeppsbar ligger i stadsdelen Gamla Stan (Stockholm) och har 18-årsgräns. Restaurang med bar på éntreplan och nattklubb på nedervåningen onsdagar - lördagar. Öppettider för Skeppsbar är 19:00-03:00. Notera att avvikande öppettider, inträdesavgifter och åldersgränser kan förekomma under t ex jul, nyår, midsommar, valborg, pingst, påsk, mm. Kontakta Skeppsbar för mer info.Skeppsbar - Alternativ

Hitta fler uteställen med (upp till) 18-årsgräns, fler uteställen i Gamla Stan eller alla uteställen med (upp till) 18-årsgräns i stadsdelen Gamla Stan.


Snabbfakta

Öppettider: 19:00-03:00
Åldersgräns: 18 år
Inträdesavgift: 0:-

Kontaktuppgifter

Skeppsbron 44
Gamla Stan, Stockholm
Tel: Se här >>


Om Gamla Stan

Gamla stan ligger I stadsdelen Södermalm och är en av stockholms mindre stadsdelar. Ett mycket populärt område för turister pga. de gamla byggnaderna och de många caféerna, restaurangerna och turistbutikerna.

Här finns även ett flertal lite mindre krogar och gott om restauranger. Det bor endast 3,000 personer i Gamla Stan. Ett väldigt trevligt område för en lite lugnare utgång, främst på sommaren, då uteserveringarna besökt av människor från hela världen.

Karta till Skeppsbron 44 (Gamla Stan)


Tyck till om Skeppsbar

Om du har varit på Skeppsbar vill vi (och andra besökare) väldigt gärna veta
vad du tycker! Hur blev du behandlad i dörren? Hur var stämningen? Hade
du kul? Dela med dig - oavsett om du är positiv eller inte.

Jack
12 Sep 2013, 21:21
Otrevliga vakter, spydiga. De borde inte förlolämpa sina gäster. Kan inte rekommendera stället.
Janci
19 Mar 2013, 14:56
Skeppsbar är jätte trevlig! Vakt i dörren är jätte snäll jag hade kull ska tillbaka nästa helg.
Susanne
03 Dec 2012, 07:23
Kylig och otrevlig personal. Vi blev anklagade för att vara fulla och detta endast pga att vi var glada och skrattade. Aldrig mer!!
Oscar
19 Sep 2011, 17:06
Skeppsbar förändras! Från och med sommaren 2011 genomgår skeppsbar stora förändringar. Ny personal och annat innehåll. Håll er uppdaterade, mycket är på gång vid platsen för Sveriges äldsta restaurang! (öppet 15.00-03.00 365 dagar om året, från 20 år).
Anne
09 Apr 2011, 01:41
Man förvånas inte över att baren inte fått några omdömen sedan den 18/6. Ingen kommer väl dit och dom som kommer tycker väl inte att baren är värd att omnämnas!
Men jag kan inte hålla tyst man håvar in pengar genom att fylla personer för att sedan kastas ut utan att man gjort något olämpligt! Vakten inne i baren var enligt mening inte helt drogfri och mycket oförskämd. Ägaren var helt apatisk och ville väl bara ha ut folk så fort som möjligt.
Stor eloge till bandet fram till vaktens övertramp hade vi jättetrevligt.
Min slutsats är: Aldrig mer den baren och bandet spelar ju på andra ställen som dem kan vi se ändå :-).
Med andra ord gå inte dit!!!!!!!

Hälsningar från en mycket besviken och irriterad kund
Mats T
18 Jun 2010, 10:21
Var ute på en lugn kväll med jobbet igår. Middag och tre glas vin. Skulle in på Skeppsbar men blev i dörren bemött av en spydig vakt som hävdade, "du ser visst lite trött ut", "druckit för mycket?" "här kommer du inte in". Ingen ide att försöka prata med den dönicken. Dessutom gick han och kastade ut tre nyktra personer med motiveringen att det inte blir något. Jag brukade trivas på Skeppsbar, vad har hänt?
Håkan
11 Jun 2010, 22:03
Nyss hemkommen från stan efter en trevlig kväll, började med en öl på Big Ben och sen middag på Jimmy's steakhous sen promenerade jag ner till slottet för att lyssna på Takida som var jättebra, sen gick jag hemåt mot slussen och tänkte ta en öl på Skeppsbar men där i dörren stog en döskalle och frågade om jag var full.... hallå jag hade druckit två öl, aldrig mer Skeppsbar.
Axel Dahlberg
25 Okt 2009, 15:07
"Det är det bästa baren"? Släpper dom in babbar där alltså? Fy för satan.
jan
09 Aug 2009, 20:31
det är det bästa baren i stan ska tillbaka nästa helg.
jan
09 Aug 2009, 20:30
det är det bästa baren i stan ska tillbaka nästa helg.
*Namn:
*Email:
meddela mig om nya kommentarer på denna sida
göm min email
*Text:
 

Vänta upp till 30 sekunder på att kommentaren ska publiceras (efter att du tryckt på knappen ovan.)