Rival

18 år 18:00-24:00 0:-


Rival - om

Rival ligger i stadsdelen Södermalm (Stockholm) och har 18-årsgräns. Hotell Rivals cocktailbar med modern inredning. Öppettider för Rival är 18:00-24:00. Notera att avvikande öppettider, inträdesavgifter och åldersgränser kan förekomma under t ex jul, nyår, midsommar, valborg, pingst, påsk, mm. Kontakta Rival för mer info.Rival - Alternativ

Hitta fler uteställen med (upp till) 18-årsgräns, fler uteställen i Södermalm eller alla uteställen med (upp till) 18-årsgräns i stadsdelen Södermalm.


Snabbfakta

Öppettider: 18:00-24:00
Åldersgräns: 18 år
Inträdesavgift: 0:-

Kontaktuppgifter

Mariatorget 3
Södermalm, Stockholm
Tel: Se här >>


Om Södermalm

Södermalm, eller söder, som det även kallas, ligger i Stockholms innerstad och slutar vid Slussen. Den kanske mest kända gatan på södermalm, söder, är förmodligen Götgatan, där många krogar, restauranger och uteställen ligger. Några andra kända gator/områden på söder är Hornsgatan, medborgarplatsen, och Mariatorget.

Söders högsta byggnad, och något av ett centrum i stadsdelen, är den såkallade Skrapan. När det gäller krogbesök är ett mycket populärt område på sommaren och våren Medborgarplatsen, där många krogar och restauranger öppnar sina uteplatser.

Karta till Mariatorget 3 (Södermalm)


Tyck till om Rival

Om du har varit på Rival vill vi (och andra besökare) väldigt gärna veta
vad du tycker! Hur blev du behandlad i dörren? Hur var stämningen? Hade
du kul? Dela med dig - oavsett om du är positiv eller inte.

Steven
18 Sep 2012, 16:32
Hej pa er!Gissar att ni har raknat ut det salvja men om inte tipsar vi om att piren ar vard ett besok. Som Grona Lund fast pa engelska Vi har precis forberett baten for vintersasongen har i Cartagena kanns ju lite konstigt att vinterstanga innan det knappt har blivit augusti .. I morrn hyr vi en bil nagra dagar och aker till Granada o kanske nan liten by i bergen. Pa fredag 6/8 flyger vi hem och pa mandan tebax till jobbet KramB&B
*Namn:
*Email:
meddela mig om nya kommentarer på denna sida
göm min email
*Text:
 

Vänta upp till 30 sekunder på att kommentaren ska publiceras (efter att du tryckt på knappen ovan.)