Patricia

23 år 18:00-05:00 100:-


Patricia - om

Patricia ligger i stadsdelen Södermalm (Stockholm) och har 23-årsgräns. Nattklubb precis nedanför slussen som huserar på en båt. Gay-klubb på söndagar. Öppettider för Patricia är 18:00-05:00. Notera att avvikande öppettider, inträdesavgifter och åldersgränser kan förekomma under t ex jul, nyår, midsommar, valborg, pingst, påsk, mm. Kontakta Patricia för mer info.Patricia - Alternativ

Hitta fler uteställen med (upp till) 23-årsgräns, fler uteställen i Södermalm eller alla uteställen med (upp till) 23-årsgräns i stadsdelen Södermalm.


Snabbfakta

Öppettider: 18:00-05:00
Åldersgräns: 23 år
Inträdesavgift: 100:-

Kontaktuppgifter

Stadsgårdskajen 152
Södermalm, Stockholm
Tel: Se här >>


Om Södermalm

Södermalm, eller söder, som det även kallas, ligger i Stockholms innerstad och slutar vid Slussen. Den kanske mest kända gatan på södermalm, söder, är förmodligen Götgatan, där många krogar, restauranger och uteställen ligger. Några andra kända gator/områden på söder är Hornsgatan, medborgarplatsen, och Mariatorget.

Söders högsta byggnad, och något av ett centrum i stadsdelen, är den såkallade Skrapan. När det gäller krogbesök är ett mycket populärt område på sommaren och våren Medborgarplatsen, där många krogar och restauranger öppnar sina uteplatser.

Karta till Stadsgårdskajen 152 (Södermalm)


Tyck till om Patricia

Om du har varit på Patricia vill vi (och andra besökare) väldigt gärna veta
vad du tycker! Hur blev du behandlad i dörren? Hur var stämningen? Hade
du kul? Dela med dig - oavsett om du är positiv eller inte.

Karl Wilhelmsson
27 Sep 2014, 04:13
Vi fick sms om lista och fri entré. Väl på plats gällde inte fritt inträde och när vi försökte förklara det för vakten blev vi utslängda. Riktigt otrevlig personal med utsugar mentalitet om att blåsa så många som möjligt på pengar. Falsk marknadsföring och ett riktigt dåligt bemötande är vad du får. Gå hit om du vill sumpa din kväll.
Karl Wilhelmsson
27 Sep 2014, 04:13
Vi fick sms om lista och fri entré. Väl på plats gällde inte fritt inträde och när vi försökte förklara det för vakten blev vi utslängda. Riktigt otrevlig personal med utsugar mentalitet om att blåsa så många som möjligt på pengar. Falsk marknadsföring och ett riktigt dåligt bemötande är vad du får. Gå hit om du vill sumpa din kväll.
Erik
14 Apr 2014, 08:02
Jag har varit på Patricia ett antal gånger senaste året och vill verkligen rekommendera det som ett måste att besöka inom Stockholms nattliv. Det som lockar mest måste vara variationen. Rockband som spelar live varje fredag och lördag, en schlagerbar om man vill ha gamla godingar och sist min favorit, nattklubben med det senaste inom house och rnb världen. Dom har dessutom en restaurang med väldigt god mat och framför allt specialpris på hummer varje onsdag!! Du blir väl bemött från dörren ända till både bar och servis. Tror absolut att Patricia är Stockholms och Söders upcoming 5-ställe. Lätt värt ett besök.
Micke
02 Mar 2014, 04:54
Helt värdelösa vakter...
En grupp på fyra personer som satt och pratade då en av vakterna från ingenstans får för sig att en av personerna i sällskapet är för full och ska avlägsnas. Efter diskussion med vaktchefen så får personen ifråga vara kvar. Dock stannar vakten vid bordet och väntar på att ett glas vatten dricks ur och sedan börjar proceduren om igen...
Helt sjukt... om min vän var för full borde halva båten kastas ut...vi hade sannolikt spenderat ca. 4000:- om vi inte av princip lämnat stället...aldrig mer Patricia pga vakterna...hoppas ägarna är nöjda med sitt vaktbolag...
hanne
23 Feb 2014, 01:45
vad är det för vakter ni har??kvinnlig vakt som kastar ut oss för att vi ser onyktra ut...en av oss är dessutom nykterist...
Yousucks
15 Nov 2013, 14:03
Herre gud! Blivit utslängt och ledsagad ut nykter (3 gånger ca). Knappt kommit in och dissad stenhårt i dörren. Slutat gå dit. Jag är verkligen en partystarter och ser bra ut. Spenderar lagom med pengar o är aldrig packad eller dryg mot någon. Var tom trevlig till vakten som behandlade mig värre än skit. Alltså en förlust för skithaket kan jag tycka...Jag har annat för mig nu som är bättre upp...You sucks
Tess
30 Aug 2013, 22:13
Fan, va trist med sådant bemötande. Jag hade tänkt gå dit nästa helg då jag är i Stockholm då det var mitt favorit ställe förr, men jag hoppar det:S.
Per
24 Aug 2013, 18:51
Kunde varit bra, om det inte var för vakterna. Vakterna har förstört Patricia, synd att ägarna inte märker det.
Jens2
29 Jul 2013, 03:55
Favorit-ställe sedan 10 år tillbaka. Nu med vakter med nazist-slick o chickt skägg som avvisar en efter ett par öl. Bojkotta!
Simon
07 Jul 2013, 20:28
Stockholms sämsta vaktbolag. Dom har en rad polisanmälningar på dig och det är verkligen fascinerande hur dom inte kan byta ut detta bolag som har totalförstört båtens rykte.
Charlotte
15 Jun 2013, 12:33
Hej jag har varit med ett fler tal gånger att man knappt kommit in å ska ta sin första drink för kvällen.Så blir man utslängd av era vakter.Som säger att man druckit för mycket? Trots att man inte har druckit en droppe alkohol på hela kvällen?Det är väldigt synd och jag har hört från många att många är väldigt missnöjda och vill inte komma tillbaka till er.(gäller mig oxå)Man känner sig kränkt och inte på något vis välkommen.Patricia har fått dåligt ryckte pga era vakter.//Charlotte
Andreas
25 Apr 2013, 14:23
Inte ofta jag går till patricia, men dom har lyckats med konsten att anlita Stockholms sämsta vakt.

Andra gången jag va där, så avvisade den blonda vakten med attityd avvisat vår chaffis för att vara för full.

Första gången va han allmänt dryg och otrevlig mot vårt sällskap.

Sadia
21 Sep 2012, 05:09
i loved her calm and serenity, it was so clear she knows that fngthiig what our life brings us is not a great idea if we desire peace, especially inner peace.. from her i just received the strong feeling that she totally trust the divine wisdom, something that to me is always inspiring. thank you!namaste.
*Namn:
*Email:
meddela mig om nya kommentarer på denna sida
göm min email
*Text:
 

Vänta upp till 30 sekunder på att kommentaren ska publiceras (efter att du tryckt på knappen ovan.)