Nada

20 år 17:00-01:00 0:-


Nada - om

Nada ligger i stadsdelen Södermalm (Stockholm) och har 20-årsgräns. Skön tapasbar med goda drinkar och ett DJ-bås mitt i lokalen. Öppettider för Nada är 17:00-01:00. Notera att avvikande öppettider, inträdesavgifter och åldersgränser kan förekomma under t ex jul, nyår, midsommar, valborg, pingst, påsk, mm. Kontakta Nada för mer info.Nada - Alternativ

Hitta fler uteställen med (upp till) 20-årsgräns, fler uteställen i Södermalm eller alla uteställen med (upp till) 20-årsgräns i stadsdelen Södermalm.


Snabbfakta

Öppettider: 17:00-01:00
Åldersgräns: 20 år
Inträdesavgift: 0:-

Kontaktuppgifter

Åsögatan 140
Södermalm, Stockholm
Tel: Se här >>


Om Södermalm

Södermalm, eller söder, som det även kallas, ligger i Stockholms innerstad och slutar vid Slussen. Den kanske mest kända gatan på södermalm, söder, är förmodligen Götgatan, där många krogar, restauranger och uteställen ligger. Några andra kända gator/områden på söder är Hornsgatan, medborgarplatsen, och Mariatorget.

Söders högsta byggnad, och något av ett centrum i stadsdelen, är den såkallade Skrapan. När det gäller krogbesök är ett mycket populärt område på sommaren och våren Medborgarplatsen, där många krogar och restauranger öppnar sina uteplatser.

Karta till Åsögatan 140 (Södermalm)


Tyck till om Nada

Om du har varit på Nada vill vi (och andra besökare) väldigt gärna veta
vad du tycker! Hur blev du behandlad i dörren? Hur var stämningen? Hade
du kul? Dela med dig - oavsett om du är positiv eller inte.

Sincere
21 Sep 2012, 05:33
Min ff6rra he4st var lite halvt ose4ker, jag bf6rjade rida ut med ne5gon annan och de5 gick he4starna bredvid vaandrra och efter ett tag kunde vi ge5 ff6rst och de4refter kunde vi rida ut helt ensamma och det var je4tteskf6nt att hon inte stannade och ve4nde som hon gjorde tidigare! Fast jag tror hon var mer envis e4n re4dd. Hon e4r trots allt en b-ponny!
*Namn:
*Email:
meddela mig om nya kommentarer på denna sida
göm min email
*Text:
 

Vänta upp till 30 sekunder på att kommentaren ska publiceras (efter att du tryckt på knappen ovan.)