Metró

23 år 11:00-03:00 0:-


Metró - om

Metró ligger i stadsdelen Södermalm (Stockholm) och har 23-årsgräns. Trendig restaurang med lounge och nattklubb i rymlig lokal, äldre publik. Öppettider för Metró är 11:00-03:00. Notera att avvikande öppettider, inträdesavgifter och åldersgränser kan förekomma under t ex jul, nyår, midsommar, valborg, pingst, påsk, mm. Kontakta Metró för mer info.



Metró - Alternativ

Hitta fler uteställen med (upp till) 23-årsgräns, fler uteställen i Södermalm eller alla uteställen med (upp till) 23-årsgräns i stadsdelen Södermalm.


Snabbfakta

Öppettider: 11:00-03:00
Åldersgräns: 23 år
Inträdesavgift: 0:-

Kontaktuppgifter

Götgatan 93
Södermalm, Stockholm
Tel: Se här >>


Om Södermalm

Södermalm, eller söder, som det även kallas, ligger i Stockholms innerstad och slutar vid Slussen. Den kanske mest kända gatan på södermalm, söder, är förmodligen Götgatan, där många krogar, restauranger och uteställen ligger. Några andra kända gator/områden på söder är Hornsgatan, medborgarplatsen, och Mariatorget.

Söders högsta byggnad, och något av ett centrum i stadsdelen, är den såkallade Skrapan. När det gäller krogbesök är ett mycket populärt område på sommaren och våren Medborgarplatsen, där många krogar och restauranger öppnar sina uteplatser.

Karta till Götgatan 93 (Södermalm)


Tyck till om Metró

Om du har varit på Metró vill vi (och andra besökare) väldigt gärna veta
vad du tycker! Hur blev du behandlad i dörren? Hur var stämningen? Hade
du kul? Dela med dig - oavsett om du är positiv eller inte.

Baras
05 Mar 2013, 12:51
Restaurang Bara Vi har bytt namn till Bara Enkelt.

Det är ett nytt koncept som Bara koncernen har lanserat.
Detta handlar då självklart om enkelhet där mat och dryck kombineras.

Matsal och bar häng har kombinerats med olika sittningar. Det finns enklare maträtter (smårätter) samt ett urval flaggskepp från vår tidigare meny.

Lokalen är nyrenoverad från topp till tå där man kan få en känsla av att man befinner sig utomhus.

Personalen bär inte arbetskläder i den bemärkelsen utan de skall vara som en i gänget. Här ska alla gäster känna sig välkomna och bli behandlade mer som en vän.

Smårätter finns ett 20 tal för 59kr
Spendrups Export 29kr
Bistro Lager 29kr
Lyans hus vin 45kr

Detta då för att göra tillvaron och atmosfären enkel.

Tyvärr tar vi inga bords bokningar under 10 personer men lovar att göra allt för att göra ditt besök till något oförglömligt. Är det fullt bland borden kan man även äta i baren alternativt avnjuta något flytande i väntans tider.


Måndag - Torsdag 17:00 - 01:00
Fredag - Lördag 16:00 - 01:00
Rahul
19 Sep 2012, 00:53
Jag hade precis samma perblom med min he4st. Jag lf6ste perblomet med att ge5 ut och promenera med honom ff6r hand i ett par me5nader (de5 bjf6d han helt ok). Ne4r jag sedan bf6rjade rida se5 ledde jag honom ff6rst, och hoppade upp ne4r det var dags att rida heme5t (vilken he4st vill inte hem och e4ta?) och berf6mde honom en massa. Idag har vi inga perblom med frame5tbjudningen ute.
Abse
23 Sep 2010, 22:40
Äckligt ställe. Riktigt risigt bara..
Adde
13 Sep 2009, 12:46
Riktigt uselt ställe. Fruktansvärt dansgolv och otroligt otrevlig personal bakom baren som skällde på en för att man inte gav en massor av dricks.. fick förklarat för mig att om man inte dricksar ordentligt så ska man minsann inte få någon mer service under kvällen!
*Namn:
*Email:
meddela mig om nya kommentarer på denna sida
göm min email
*Text:
 

Vänta upp till 30 sekunder på att kommentaren ska publiceras (efter att du tryckt på knappen ovan.)