Marie Laveau

23 år 17:00-03:00 0:-


Marie Laveau - om

Marie Laveau ligger i stadsdelen Södermalm (Stockholm) och har 23-årsgräns. Nattklubb med snygg inredning, bra bar och härlig stämning. Öppettider för Marie Laveau är 17:00-03:00. Notera att avvikande öppettider, inträdesavgifter och åldersgränser kan förekomma under t ex jul, nyår, midsommar, valborg, pingst, påsk, mm. Kontakta Marie Laveau för mer info.Marie Laveau - Alternativ

Hitta fler uteställen med (upp till) 23-årsgräns, fler uteställen i Södermalm eller alla uteställen med (upp till) 23-årsgräns i stadsdelen Södermalm.


Snabbfakta

Öppettider: 17:00-03:00
Åldersgräns: 23 år
Inträdesavgift: 0:-

Kontaktuppgifter

Hornsgatan 66
Södermalm, Stockholm
Tel: Se här >>


Om Södermalm

Södermalm, eller söder, som det även kallas, ligger i Stockholms innerstad och slutar vid Slussen. Den kanske mest kända gatan på södermalm, söder, är förmodligen Götgatan, där många krogar, restauranger och uteställen ligger. Några andra kända gator/områden på söder är Hornsgatan, medborgarplatsen, och Mariatorget.

Söders högsta byggnad, och något av ett centrum i stadsdelen, är den såkallade Skrapan. När det gäller krogbesök är ett mycket populärt område på sommaren och våren Medborgarplatsen, där många krogar och restauranger öppnar sina uteplatser.

Karta till Hornsgatan 66 (Södermalm)


Tyck till om Marie Laveau

Om du har varit på Marie Laveau vill vi (och andra besökare) väldigt gärna veta
vad du tycker! Hur blev du behandlad i dörren? Hur var stämningen? Hade
du kul? Dela med dig - oavsett om du är positiv eller inte.

Inga kommentarer än
*Namn:
*Email:
meddela mig om nya kommentarer på denna sida
göm min email
*Text:
 

Vänta upp till 30 sekunder på att kommentaren ska publiceras (efter att du tryckt på knappen ovan.)