Mackinlay's Inn

18 år 16:00-00:00 0:-


Mackinlay's Inn - om

Mackinlay's Inn ligger i stadsdelen Kungsholmen (Stockholm) och har 18-årsgräns. Kom in till oss och låt vår kunniga personal ta hand om er. Njut av en god öl ur vårt stora utbud av ale, lager och stout eller en av våra cirka 80 single malt whisky. Vi har även en matmeny för er som vill komma och äta en bit. Öppettider: Måndag-Tisdag . Öppettider för Mackinlay's Inn är 16:00-00:00. Notera att avvikande öppettider, inträdesavgifter och åldersgränser kan förekomma under t ex jul, nyår, midsommar, valborg, pingst, påsk, mm. Kontakta Mackinlay's Inn för mer info.Mackinlay's Inn - Alternativ

Hitta fler uteställen med (upp till) 18-årsgräns, fler uteställen i Kungsholmen eller alla uteställen med (upp till) 18-årsgräns i stadsdelen Kungsholmen.


Snabbfakta

Öppettider: 16:00-00:00
Åldersgräns: 18 år
Inträdesavgift: 0:-

Kontaktuppgifter

Fleminggatan 85
Kungsholmen, Stockholm
Tel: Se här >>


Om Kungsholmen

Kungsholmen tillhör Stockholms Innerstad, och är uppdelad i fem olika områden: Kungsholmen, Marieberg, Fredhäll, Kristineberg och Stadshagen.

Några välkända gator på Kungsholmen är Hantverkargatan, Bergsgatan och Kungsholmsgatan. Här finns gott om restauranger, krogar och uteställen.

Två populära krogar med 18-årsgräns är Nivå 22 och Viper Room. Billig öl utlovas på båda två.

Karta till Fleminggatan 85 (Kungsholmen)


Tyck till om Mackinlay's Inn

Om du har varit på Mackinlay's Inn vill vi (och andra besökare) väldigt gärna veta
vad du tycker! Hur blev du behandlad i dörren? Hur var stämningen? Hade
du kul? Dela med dig - oavsett om du är positiv eller inte.

Neny
18 Sep 2012, 12:55
Precis som Mikaela se4ger brukar jag le4gga upp bomamr pe5 hindret, men jag brukar e4ven le4gga upp dom pe5 bommen, alltse5 se5 att "spetsen" ligger uppe pe5 f6versta bommen pe5 re4cket. Jag har samma problem min he4st, att hon le4tt blir lite nonchig. Hon bara e5ngar pe5 och tycker inte att det gf6r ne4mnve4rt ont att ta med sig en bom emellane5t. Enda se4ttet pe5 te4vling ff6r mig har varit att rida pe5 precis som vanligt, inte backa ff6r att ff6rsf6ka vara "ff6rsiktig", rider man ff6r skolat tror jag he4starna blir e4n nonchigare i le4ngden! Och e4ven om man tycker att man kommer ne4ra ibland, ge ordentligt med eftergift innan och f6ver hindret, de5 le4r den ju sig enklare att ta vara pe5 sig sje4lv. Sje4lv har jag ge4rna "skyddat" he4sten fre5n att riva genom att ge den ett stf6d i munnen.
*Namn:
*Email:
meddela mig om nya kommentarer på denna sida
göm min email
*Text:
 

Vänta upp till 30 sekunder på att kommentaren ska publiceras (efter att du tryckt på knappen ovan.)