Loch Ness Taverna

18 år 16:00-00:00 0:-


Loch Ness Taverna - om

Loch Ness Taverna ligger i stadsdelen Södermalm (Stockholm) och har 18-årsgräns. Loch Ness Taverna berätta på sin egen hemsida att de varken är ett stort eller trendigt ställe, men ett uteställe där man ska känna sig välkommen. Vänlig och trivsam stämning och trevlig personal. Öppettider: Måndag: 16:00-23:00 Tisdag -Lördag: 16:00-24:00. Öppettider för Loch Ness Taverna är 16:00-00:00. Notera att avvikande öppettider, inträdesavgifter och åldersgränser kan förekomma under t ex jul, nyår, midsommar, valborg, pingst, påsk, mm. Kontakta Loch Ness Taverna för mer info.Loch Ness Taverna - Alternativ

Hitta fler uteställen med (upp till) 18-årsgräns, fler uteställen i Södermalm eller alla uteställen med (upp till) 18-årsgräns i stadsdelen Södermalm.


Snabbfakta

Öppettider: 16:00-00:00
Åldersgräns: 18 år
Inträdesavgift: 0:-

Kontaktuppgifter

Wollmar Yxkullsgatan 5 
Södermalm, Stockholm
Tel: Se här >>


Om Södermalm

Södermalm, eller söder, som det även kallas, ligger i Stockholms innerstad och slutar vid Slussen. Den kanske mest kända gatan på södermalm, söder, är förmodligen Götgatan, där många krogar, restauranger och uteställen ligger. Några andra kända gator/områden på söder är Hornsgatan, medborgarplatsen, och Mariatorget.

Söders högsta byggnad, och något av ett centrum i stadsdelen, är den såkallade Skrapan. När det gäller krogbesök är ett mycket populärt område på sommaren och våren Medborgarplatsen, där många krogar och restauranger öppnar sina uteplatser.

Karta till Wollmar Yxkullsgatan 5  (Södermalm)


Tyck till om Loch Ness Taverna

Om du har varit på Loch Ness Taverna vill vi (och andra besökare) väldigt gärna veta
vad du tycker! Hur blev du behandlad i dörren? Hur var stämningen? Hade
du kul? Dela med dig - oavsett om du är positiv eller inte.

Daniela
21 Sep 2012, 07:59
Det e4r se4kert sant. Just dessa som nu renoverar mitt bardum verkar dock bra. De var till och med he4r och ve5ttorkade golvskyddet innan de slutade ff6r dagen.Men hf6rdudu Nizze. Vem e4r du som har se5dan koll pe5 be5de huset och pe5 min bil ?
*Namn:
*Email:
meddela mig om nya kommentarer på denna sida
göm min email
*Text:
 

Vänta upp till 30 sekunder på att kommentaren ska publiceras (efter att du tryckt på knappen ovan.)