Lemon Bar

18 år 17:00-03:00 0:-


Lemon Bar - om

Lemon Bar ligger i stadsdelen Kungsholmen (Stockholm) och har 18-årsgräns. Populärt barhäng med bra drag, restaurang Lokals bakficka. Öppettider för Lemon Bar är 17:00-03:00. Notera att avvikande öppettider, inträdesavgifter och åldersgränser kan förekomma under t ex jul, nyår, midsommar, valborg, pingst, påsk, mm. Kontakta Lemon Bar för mer info.Lemon Bar - Alternativ

Hitta fler uteställen med (upp till) 18-årsgräns, fler uteställen i Kungsholmen eller alla uteställen med (upp till) 18-årsgräns i stadsdelen Kungsholmen.


Snabbfakta

Öppettider: 17:00-03:00
Åldersgräns: 18 år
Inträdesavgift: 0:-

Kontaktuppgifter

Scheelegatan 8
Kungsholmen, Stockholm
Tel: Se här >>


Om Kungsholmen

Kungsholmen tillhör Stockholms Innerstad, och är uppdelad i fem olika områden: Kungsholmen, Marieberg, Fredhäll, Kristineberg och Stadshagen.

Några välkända gator på Kungsholmen är Hantverkargatan, Bergsgatan och Kungsholmsgatan. Här finns gott om restauranger, krogar och uteställen.

Två populära krogar med 18-årsgräns är Nivå 22 och Viper Room. Billig öl utlovas på båda två.

Karta till Scheelegatan 8 (Kungsholmen)


Tyck till om Lemon Bar

Om du har varit på Lemon Bar vill vi (och andra besökare) väldigt gärna veta
vad du tycker! Hur blev du behandlad i dörren? Hur var stämningen? Hade
du kul? Dela med dig - oavsett om du är positiv eller inte.

Erik
09 Mar 2014, 16:55
kom hit för första och sista gången i helgen. Väldigt otrevligt bemötande från nästintill alla anställda, både bartendrar, vakter och servitriser. dyr mat, med biffar som består till hälften av fett. trångt, dålig musik och sunkiga toaletter. kan verkligen inte komma på någon anledning att gå dit!
Anders
02 Sep 2013, 09:31
Genomgående dryg personal och aggressiva vakter. Helt enkelt ett riktigt skitställe.
Amanda
21 Sep 2012, 07:57
c5h vad fin han e4r!! Je4ttekul att se! Qbrick har alltid lukant fram till hindret och sedan bara skuttat f6ver. Det enda e4r ju som du se4ger att han ska hinna upp med ff6tterna och bli lite mer kvick i reaktionerna
ANNA
09 Aug 2009, 01:00
det var fan den drygaste jävla bartendern som jag någonsin har träffat, för att inte tala om dess chef. Nej, detta ställe besöker jag inte igen!!!!
*Namn:
*Email:
meddela mig om nya kommentarer på denna sida
göm min email
*Text:
 

Vänta upp till 30 sekunder på att kommentaren ska publiceras (efter att du tryckt på knappen ovan.)