Kvarnen

23 år 11:00-03:00 0:-


Kvarnen - om

Kvarnen ligger i stadsdelen Södermalm (Stockholm) och har 23-årsgräns. Stor krog med många barer för den lite äldre publiken. Öppettider för Kvarnen är 11:00-03:00. Notera att avvikande öppettider, inträdesavgifter och åldersgränser kan förekomma under t ex jul, nyår, midsommar, valborg, pingst, påsk, mm. Kontakta Kvarnen för mer info.Kvarnen - Alternativ

Hitta fler uteställen med (upp till) 23-årsgräns, fler uteställen i Södermalm eller alla uteställen med (upp till) 23-årsgräns i stadsdelen Södermalm.


Snabbfakta

Öppettider: 11:00-03:00
Åldersgräns: 23 år
Inträdesavgift: 0:-

Kontaktuppgifter

Tjärhovsgatan 4
Södermalm, Stockholm
Tel: Se här >>


Om Södermalm

Södermalm, eller söder, som det även kallas, ligger i Stockholms innerstad och slutar vid Slussen. Den kanske mest kända gatan på södermalm, söder, är förmodligen Götgatan, där många krogar, restauranger och uteställen ligger. Några andra kända gator/områden på söder är Hornsgatan, medborgarplatsen, och Mariatorget.

Söders högsta byggnad, och något av ett centrum i stadsdelen, är den såkallade Skrapan. När det gäller krogbesök är ett mycket populärt område på sommaren och våren Medborgarplatsen, där många krogar och restauranger öppnar sina uteplatser.

Karta till Tjärhovsgatan 4 (Södermalm)


Tyck till om Kvarnen

Om du har varit på Kvarnen vill vi (och andra besökare) väldigt gärna veta
vad du tycker! Hur blev du behandlad i dörren? Hur var stämningen? Hade
du kul? Dela med dig - oavsett om du är positiv eller inte.

Aisha
18 Sep 2012, 06:04
Hmm, jag te4nkte ju inte sve4ra pe5 att den e4r sjukt stark, antar att man kan kolla antal watt och se5nt. Min huvudsakliga tanke med den e4r att den e4r ve4ldigt meyckt le4ttare att plocka fram. Min mormor har en se5n ste5ende i laddningsste4llet, bara till att rycka loss och attackera ne4r det behf6vs..En se5n de4r vanlig dammsugare med je4ttele5ng sladd som ska dras ut och rullas in och en le5ng platsslang och se5 vidare tar man ju inte fram ff6r det e4r framtagandet som e4r halva bf6rdan!
Becca
26 Feb 2010, 16:06
Har varit där 1 ½ gång, vilket säger ganska mkt. Stället är som två helt olika klubbar som delar lokal. Entrévåningen är upplyst och består av en stor bar och flera små restaurangbord, här umgås ett mycket äldre klientel. Nedervåningen är dit de yngre drar sig och består i stort sett av en bar, dansgolv och toaletter. Trappan emellan våningarna är mörk och trång, på dansgolvet känner man lukten ifrån toaletterna och på övervåningen blir man som tjej snabbt upplockad av diverse äldre herrar. För mycket "köttmarknad" för min del, men trots (eller kanske tack vare) det så är det trångt av människor som faktiskt vill vara här. Brr..
*Namn:
*Email:
meddela mig om nya kommentarer på denna sida
göm min email
*Text:
 

Vänta upp till 30 sekunder på att kommentaren ska publiceras (efter att du tryckt på knappen ovan.)