Indigo

18 år 17:00-01:00 0:-


Indigo - om

Indigo ligger i stadsdelen Södermalm (Stockholm) och har 18-årsgräns. Liten populär bar på Götgatan med retrokänsla. Öppettider för Indigo är 17:00-01:00. Notera att avvikande öppettider, inträdesavgifter och åldersgränser kan förekomma under t ex jul, nyår, midsommar, valborg, pingst, påsk, mm. Kontakta Indigo för mer info.Indigo - Alternativ

Hitta fler uteställen med (upp till) 18-årsgräns, fler uteställen i Södermalm eller alla uteställen med (upp till) 18-årsgräns i stadsdelen Södermalm.


Snabbfakta

Öppettider: 17:00-01:00
Åldersgräns: 18 år
Inträdesavgift: 0:-

Kontaktuppgifter

Götgatan 19
Södermalm, Stockholm
Tel: Se här >>


Om Södermalm

Södermalm, eller söder, som det även kallas, ligger i Stockholms innerstad och slutar vid Slussen. Den kanske mest kända gatan på södermalm, söder, är förmodligen Götgatan, där många krogar, restauranger och uteställen ligger. Några andra kända gator/områden på söder är Hornsgatan, medborgarplatsen, och Mariatorget.

Söders högsta byggnad, och något av ett centrum i stadsdelen, är den såkallade Skrapan. När det gäller krogbesök är ett mycket populärt område på sommaren och våren Medborgarplatsen, där många krogar och restauranger öppnar sina uteplatser.

Karta till Götgatan 19 (Södermalm)


Tyck till om Indigo

Om du har varit på Indigo vill vi (och andra besökare) väldigt gärna veta
vad du tycker! Hur blev du behandlad i dörren? Hur var stämningen? Hade
du kul? Dela med dig - oavsett om du är positiv eller inte.

Kalle
04 Jun 2009, 16:05
Ett riktigt dåligt ställe, främst på grund av den ovårdade (överviktiga kvinnor i små otvättade linnen med armarna fulla av hiskliga tatueringar) och otrevliga personalen som är i skriande behov av en snabbkurs i service och uppförande. Dåligt diskade glas, otrevlig personal och smuts skrämmer i alla fall iväg mig och jag går mycket hellre tvärs över gatan till något av det betydligt trevligare och fräschare ställena Fenix eller Ljunggrens, eller varför inte gå ner till Akkurat där man får god mat, en ypperlig service och hela tiden ett trevlig bemötande av den betydligt mer välklädda personalen.
*Namn:
*Email:
meddela mig om nya kommentarer på denna sida
göm min email
*Text:
 

Vänta upp till 30 sekunder på att kommentaren ska publiceras (efter att du tryckt på knappen ovan.)