Gröne Jägaren

18 år 11:00-01:00 0:-


Gröne Jägaren - om

Gröne Jägaren ligger i stadsdelen Södermalm (Stockholm) och har 18-årsgräns. Stor välbesökt krog med stor bar och billiga priser. Öppettider för Gröne Jägaren är 11:00-01:00. Notera att avvikande öppettider, inträdesavgifter och åldersgränser kan förekomma under t ex jul, nyår, midsommar, valborg, pingst, påsk, mm. Kontakta Gröne Jägaren för mer info.Gröne Jägaren - Alternativ

Hitta fler uteställen med (upp till) 18-årsgräns, fler uteställen i Södermalm eller alla uteställen med (upp till) 18-årsgräns i stadsdelen Södermalm.


Snabbfakta

Öppettider: 11:00-01:00
Åldersgräns: 18 år
Inträdesavgift: 0:-

Kontaktuppgifter

Götgatan 64
Södermalm, Stockholm
Tel: Se här >>


Om Södermalm

Södermalm, eller söder, som det även kallas, ligger i Stockholms innerstad och slutar vid Slussen. Den kanske mest kända gatan på södermalm, söder, är förmodligen Götgatan, där många krogar, restauranger och uteställen ligger. Några andra kända gator/områden på söder är Hornsgatan, medborgarplatsen, och Mariatorget.

Söders högsta byggnad, och något av ett centrum i stadsdelen, är den såkallade Skrapan. När det gäller krogbesök är ett mycket populärt område på sommaren och våren Medborgarplatsen, där många krogar och restauranger öppnar sina uteplatser.

Karta till Götgatan 64 (Södermalm)


Tyck till om Gröne Jägaren

Om du har varit på Gröne Jägaren vill vi (och andra besökare) väldigt gärna veta
vad du tycker! Hur blev du behandlad i dörren? Hur var stämningen? Hade
du kul? Dela med dig - oavsett om du är positiv eller inte.

Bo Karlsson
19 Okt 2014, 11:38
Är gröna jägaren öppet på julafton?
Lars-Ola
07 Jul 2013, 22:53
Skulle gå Gröne Jägaren den 28 juni 2013 ca: 22.45 blev då väldigt illa bemött av en liten svartmuskig man i entren som det senare visade sig vara ägaren till Gröna Jägaren .Jag och min flickvän var spik nycktra och ville gå in och äta lite och ta en öl eller två till saken hör att jag är stamkund sedan 2 år på denna krog och gillar både barpersonal och entrevärdar men nu kommer jag aldrig mer att besöka denna krog mera eftrer att blvit så illa bemött av denna lilla sura dumma ägare.Hej då Gröna Jägaren.
Ahmad
19 Sep 2012, 01:35
kul att han e4r pe5 g! kan du inte skriva ett inle4gg de4r du utve4rderar te4vlingarna pe5 ne4set? e4r ju gksnaa le5ngt norrut och det hade vart kul att hf6ra vad du tyckte om te4vlingen ha det bra!
lasse
17 Maj 2011, 20:27
jag och 8 polare ska till harry b ikväääL!L!! HAHHA!! :D:D:D VILKA SKA DIT?½!?!
*Namn:
*Email:
meddela mig om nya kommentarer på denna sida
göm min email
*Text:
 

Vänta upp till 30 sekunder på att kommentaren ska publiceras (efter att du tryckt på knappen ovan.)