Göta Källare

21 år 22:00-03:00 120:-


Göta Källare - om

Göta Källare ligger i stadsdelen Södermalm (Stockholm) och har 21-årsgräns. Stor klubb med stort dansgov och en blandad publik (0 éntre innan 23) - På Göta Källare är det 21-årsgräns på Fredagar, samt 23-årsgräns på Lördagar.. Öppettider för Göta Källare är 22:00-03:00. Notera att avvikande öppettider, inträdesavgifter och åldersgränser kan förekomma under t ex jul, nyår, midsommar, valborg, pingst, påsk, mm. Kontakta Göta Källare för mer info.Göta Källare - Alternativ

Hitta fler uteställen med (upp till) 21-årsgräns, fler uteställen i Södermalm eller alla uteställen med (upp till) 21-årsgräns i stadsdelen Södermalm.


Snabbfakta

Öppettider: 22:00-03:00
Åldersgräns: 21 år
Inträdesavgift: 120:-

Kontaktuppgifter

Folkungagatan 45
Södermalm, Stockholm
Tel: Se här >>


Om Södermalm

Södermalm, eller söder, som det även kallas, ligger i Stockholms innerstad och slutar vid Slussen. Den kanske mest kända gatan på södermalm, söder, är förmodligen Götgatan, där många krogar, restauranger och uteställen ligger. Några andra kända gator/områden på söder är Hornsgatan, medborgarplatsen, och Mariatorget.

Söders högsta byggnad, och något av ett centrum i stadsdelen, är den såkallade Skrapan. När det gäller krogbesök är ett mycket populärt område på sommaren och våren Medborgarplatsen, där många krogar och restauranger öppnar sina uteplatser.

Karta till Folkungagatan 45 (Södermalm)


Tyck till om Göta Källare

Om du har varit på Göta Källare vill vi (och andra besökare) väldigt gärna veta
vad du tycker! Hur blev du behandlad i dörren? Hur var stämningen? Hade
du kul? Dela med dig - oavsett om du är positiv eller inte.

Sathish
21 Sep 2012, 05:45
Mitt tips e4r att bara fortse4tta rida ut som du gf6r. Se5 kommer h*n tilusllt att ve4nja sig och bli van att ridas ut pe5 sje4lv. Men ste4ll inga krav pe5 tempo och se5 vidare, tror att det kommer av sig sje4lv ne4r he4sten bf6rjar ke4nna sig trygg. Var med och berf6m mycket
berit,lena, eva,jörgen.mm
15 Okt 2010, 13:41
Kan du inte ordna lite dansband någon gång i månaden..VI som var där förr ,,forfarande vill dansa 55plus
*Namn:
*Email:
meddela mig om nya kommentarer på denna sida
göm min email
*Text:
 

Vänta upp till 30 sekunder på att kommentaren ska publiceras (efter att du tryckt på knappen ovan.)