Eriks Gondolen

18 år 11:30-01:00 0:-


Eriks Gondolen - om

Eriks Gondolen ligger i stadsdelen Södermalm (Stockholm) och har 18-årsgräns. Restaurang och cocktailbar med Stockholms bästa utsikt belägen på toppen av Katarinahissen. Öppettider för Eriks Gondolen är 11:30-01:00. Notera att avvikande öppettider, inträdesavgifter och åldersgränser kan förekomma under t ex jul, nyår, midsommar, valborg, pingst, påsk, mm. Kontakta Eriks Gondolen för mer info.Eriks Gondolen - Alternativ

Hitta fler uteställen med (upp till) 18-årsgräns, fler uteställen i Södermalm eller alla uteställen med (upp till) 18-årsgräns i stadsdelen Södermalm.


Snabbfakta

Öppettider: 11:30-01:00
Åldersgräns: 18 år
Inträdesavgift: 0:-

Kontaktuppgifter

Stadsgården 6
Södermalm, Stockholm
Tel: Se här >>


Om Södermalm

Södermalm, eller söder, som det även kallas, ligger i Stockholms innerstad och slutar vid Slussen. Den kanske mest kända gatan på södermalm, söder, är förmodligen Götgatan, där många krogar, restauranger och uteställen ligger. Några andra kända gator/områden på söder är Hornsgatan, medborgarplatsen, och Mariatorget.

Söders högsta byggnad, och något av ett centrum i stadsdelen, är den såkallade Skrapan. När det gäller krogbesök är ett mycket populärt område på sommaren och våren Medborgarplatsen, där många krogar och restauranger öppnar sina uteplatser.

Karta till Stadsgården 6 (Södermalm)


Tyck till om Eriks Gondolen

Om du har varit på Eriks Gondolen vill vi (och andra besökare) väldigt gärna veta
vad du tycker! Hur blev du behandlad i dörren? Hur var stämningen? Hade
du kul? Dela med dig - oavsett om du är positiv eller inte.

Kemika
21 Sep 2012, 07:13
Hej. Se5 synd om he4star och datorn. Jag har sffkaat en be4rbar he5rddisk pe5 1 TB, stor plats ff6r alla foton m.m. De4r ligger de tryggt om tex e5skan tar datorn. Kram pe5 dej och hoppas vi ses ne5n till ge5ng snarast.
Hasse
19 Sep 2009, 08:32
Bra mat och ett väldigt roligt telefonmeddelande!

http://skyltat.se/lallerstedt-tar-hjalp-av-teknikens-nya-under/
*Namn:
*Email:
meddela mig om nya kommentarer på denna sida
göm min email
*Text:
 

Vänta upp till 30 sekunder på att kommentaren ska publiceras (efter att du tryckt på knappen ovan.)