After

20 år 11:00-03:00 0:-


After - om

After ligger i stadsdelen Gamla Stan (Stockholm) och har 20-årsgräns. Restaurang med trevlig bar i Gamla Stan. Öppettider för After är 11:00-03:00. Notera att avvikande öppettider, inträdesavgifter och åldersgränser kan förekomma under t ex jul, nyår, midsommar, valborg, pingst, påsk, mm. Kontakta After för mer info.After - Alternativ

Hitta fler uteställen med (upp till) 20-årsgräns, fler uteställen i Gamla Stan eller alla uteställen med (upp till) 20-årsgräns i stadsdelen Gamla Stan.


Snabbfakta

Öppettider: 11:00-03:00
Åldersgräns: 20 år
Inträdesavgift: 0:-

Kontaktuppgifter

Kornhamnstorg 55-57
Gamla Stan, Stockholm
Tel: Se här >>


Om Gamla Stan

Gamla stan ligger I stadsdelen Södermalm och är en av stockholms mindre stadsdelar. Ett mycket populärt område för turister pga. de gamla byggnaderna och de många caféerna, restaurangerna och turistbutikerna.

Här finns även ett flertal lite mindre krogar och gott om restauranger. Det bor endast 3,000 personer i Gamla Stan. Ett väldigt trevligt område för en lite lugnare utgång, främst på sommaren, då uteserveringarna besökt av människor från hela världen.

Karta till Kornhamnstorg 55-57 (Gamla Stan)


Tyck till om After

Om du har varit på After vill vi (och andra besökare) väldigt gärna veta
vad du tycker! Hur blev du behandlad i dörren? Hur var stämningen? Hade
du kul? Dela med dig - oavsett om du är positiv eller inte.

louise
03 Apr 2014, 03:28
Hej, jag har dessvärre tappat bort min telefon hos er (samsung s3 mini) vänligen kontakta mig på telefon 0735396161 om ni hittar den. /mvh Louise.
Emelie
02 Apr 2012, 13:36
Hej jag var hos er i fredags och tappa bort min ipod nano och kamera. Jag undrar om dem råkar vara kvar. Min ipod är orange och det står mitt namn och personnummer på baksidan. Min kamera är av märket olympus och är en svart digitalkamera
Besviken
30 Okt 2011, 02:09
Otroligt värdelöst ställe, dåligt ölsortiment och akustiken är hemsk. Helt enkelt ett hemskt dåligt ställe.
Dam
05 Mar 2011, 22:01
Kommentar till "Herre" som skrev en kommentar här den 9 dec 2010 angående en vakt som portat dig för dina åsikter och att vakten hade andra åsikter pga sina personliga upplevelser i Grekland. För det första. Om man är i tjänst så får man behålla sina personliga åsikter för sig själv. I det här landet har vi yttrandefrihet och egna åsikter. Det här är ett fritt land. Man ska inte bli portad för det. Du skulle ha pratat med chefen eller de som äger stället för att höra vilken policy som gäller för stället. Skulle aldrig ha accepterat det. Vet lite själv hur det stället är. Åtminstone personalen. Har själv råkat illa ut på grund av personalens personliga åsikter som inte stämmer med hur det är här. Kanske borde ta och respektera det. Tack för ordet.
Herre
09 Dec 2010, 15:34
Jag har varit på after ett par gånger, men är numera portad för att vakten hörde när jag satt på uteserveringen och diskuterade politik. Jag propagerade inte för vänstern eller så, men han blev arg för att han tydligen var fascist och hans familj blivit illa behandlad av kommunisterna i grekland..
Tycker det var fel av honom att porta mig p g a det, men bryr mig inte så värst för att stället suger ändå.
Ludvig
02 Jun 2010, 03:25
Hej!

Jag var på After i gamla stan i natt och glömde min väska. Det var en svart väska från Zara med en tröjam plånbok och lite annat i. tänkte kolla om den är kvar hos er.

Ludvig
*Namn:
*Email:
meddela mig om nya kommentarer på denna sida
göm min email
*Text:
 

Vänta upp till 30 sekunder på att kommentaren ska publiceras (efter att du tryckt på knappen ovan.)